Website

 

Social Media

 

Studio

 

Advies

 

Ontwerp

 

Projecten

 

Acquisitie

 

Zorg in je Regio

De naam Zorg in je Regio zegt het eigenlijk al. Zorg in je Regio is een online platform met veel nieuws over de zorg. Op de website kun je makkelijk via de landkaart naar zorg in per regio. Tevens ontvangen wij onder andere van het RIVM en vele instanties landelijk en regionaal nieuws. 

Bezoek de website Zorg in je Regio

Ook via Instagram vermelden wij ons nieuws en lichten we bedrijven uit de zorgsector uit.

Zorg in je Regio Krant

Naast onze succesvolle edities van onze theaterkranten, golfkranten en bouwen in de regio kranten, geven wij ook De regionale krant, Zorg in je Regio krant uit.
Wij laten deze laten de kranten verschijnen in vele gemeentes in heel Nederland.

Diverse zorg gerelateerde onderwerpen willen wij in deze krant aan bod stellen. Van de verpleegtehuizen tot aan de gewichtsconsultanten. Met uiteraard het laatste nieuws over de zorg in de regio en Nederland. Ook na een epidemie of pandemie zoals na het Corona virus (COVID-19) willen wij met deze krant inwoners informeren en adviseren.

Verspreiding Zorg in je Regio kranten

De kranten verschijnen telkens in een oplage van minimaal 13.000 – 15.000 exemplaren en worden huis aan huis verspreid en via diverse pick-up points. Hierbij valt te denken aan huisartsenpraktijken, tandartspraktijken, fysio maar ook de verzorgingstehuizen en algemene locaties zoals de supermarkten, kappers. De krant ligt op veel leestafels en heeft daarmee een groot bereik!

Zorg in je Regio op sociale media

Zorg in je Regio informeert ook via Instagram en Facebook alles omtrent de edities die verschijnen. Volg @zorginjeregio en blijf ook op de hoogte.