Website

 

Social Media

 

Studio

 

Advies

 

Ontwerp

 

Projecten

 

Acquisitie

Ben jij tevreden met je website?

Je kunt tegenwoordig overal online snel en makkelijk een eigen website maken. Maar betekent dit dat je dan klaar bent, en dat je bedrijf en diensten goed gevonden worden. CaJa-fsm onderscheidt zich hierin. Wij maken niet alleen je website maar kunnen zoveel meer voor u betekenen.

Nieuwe Website

Ieder bedrijf is ook online actief, maar wat doe je ermee. Wij maken graag je website. Ben je wel online actief met een eigen website, maar is je website toe aan vernieuwing? Ook dan kunnen wij je helpen. Het is belangrijk dat je website up-to-date blijft. Nieuwe teksten, nieuwe foto’s en de gehele uitstraling is heel belangrijk!

Is een website laten bouwen of vernieuwen een hele investering? Nee! dat valt echt heel erg mee.

Wil je zeker weten dat het goed gaat, de website veilig blijft, goed gevonden wordt door Google? Vraag naar de mogelijkheden.

Website en meerWebsite

  • Wordt jou website door ‘Mister’ Google gezien?
  • Waar belandt je website in de zoekwoorden analyse?
  • Steek je veel geld in Adwords?

Wist je dat Adwords tijdelijk effectief is? Het levert jou tot je aangegeven budget goede resultaten op, dat is super! Maar wat gebeurt er daarna? Als het budget is besteed doet Google met de website niet veel.

  • Schrijf je teksten over jou bedrijf en werkzaamheden?
  • Maak je nieuwsberichten?
  • Schrijf je blogs?

Dit alles resulteert in de vindbaarheid van Google en hoe meer je schrijft, hoe beter het is. Maar voor hoe consequenter je bent, hoe beter het is.

Een website er mooi uitlaten zien is 1… maar dan…geen tijd? Laat het aan ons over!