Selecteer een pagina
 

Website

 

Social Media

 

Studio

 

Advies

 

Ontwerp

 

Eigen producten

 

Acquisitie

Wij geven u graag goed advies zonder vette nota!

Veel bedrijven kunnen u het juiste advies geven voor uw bedrijf. Wat moet u online doen voor de beste resultaten, hoe genereert u meer leads, hoe/wat/waar adverteren, maar ze doen het niet allemaal zoals wij.

Advies op maat

Wat wilt u bereiken met uw website, online of cross mediaal. Wij luisteren naar u en kijken naar uw bedrijf. Wij geven het juiste advies en gaan daarmee aan de slag.

CaJa-FSM doet meer

CaJa-FSM is meer dan alleen een media bedrijf. Wij zijn een Full Service Marketing bureau en helpen u graag. Als het gaat om uw website, vindbaarheid, online strategieën, ontwerp of acquisitie dan bent u bij CaJa-FSM aan het juiste adres!

Neem snel contact op met ons!

Financiële Administratie

CaJa-FSM is in samenwerking met administratiekantoor BK solutions.

Het kantoor van BK solutions is laagdrempelig. U kunt er altijd terecht voor vragen of advies zonder dat u direct een rekening krijgt. Verder is BK solutions altijd snel met het verwerken van de jaarrekening, zodat de klant ook altijd snel weet waar hij aan toe is.

BK solutions voert de werkzaamheden uit tegen relatief lage prijzen in vergelijking met soortgelijke kantoren. Het klantenbestand van BK solution heeft meer dan 500 (zakelijke) klanten door heel Nederland. Deze klanten zijn vooral zeer te spreken over de deskundigheid en accuraatheid tegen een betaalbare prijs.

Dienstenpakket BK solutions

  • Samenstellen jaarrekeningen
  • Verwerken financiële administratie
  • Loonadministratie
  • Belastingaangiftes (OB, LB, IB, VPB)
  • Fiscaal en financieel advies
  • Detachering administratieve diensten
  • Debiteurenbeheer

Neem contact op met BK solutions voor meer informatie