Website

 

Social Media

 

Studio

 

Advies

 

Ontwerp

 

Eigen producten

 

Acquisitie

Studio

Zoekt u een bedrijf voor Advertenties, reclame uitingen op maat?

Dan bent u  bij CaJa-fsm aan het juiste adres! Onze professionele studio medewerkers zijn zeer creatief! Wilt u een nieuw logo, nieuwe advertenties of creatieve input nodig voor flyers, brochures?

Drukwerk

Wilt u een brochure, krant, flyers op laten maken van uw eigen bedrijf, een flyer of visite kaartje dan moet je zeker bij CaJa-fsm zijn. Wij zijn creatief en denken mee met het bedrijf.

Reclame uitingen

Wat heeft u aan te bieden, promoot je bedrijf met een reclame spotje. Wij maken professionele uitingen van ieder bedrijf!  Wij maken reclame uitingen, video’s van hoge kwaliteit. Producten in de aanbieding of een uiting van uw bedrijf, het kan allemaal. Wij kunnen snel leveren!

Bent u op zoek naar een nieuw logo, wilt u een brochure of een flyer? Dan bent u bij CaJa-fsm ook aan het juiste adres!

Neem snel contact op met ons!

GIFs

Heeft u wel eens gedacht aan custom made GIFs? Je kunt er bijna niet meer omheen. Bij iedere post op Instagram in de story’s zie je leuke berichten aangevuld met een GIF. Ook op Facebook, Snapschat worden GIFs veelvuldig gebruikt. Voor ieder bedrijf is dit niet alleen leuk en vermakelijk maar het vergroot het bereik en naamsbekendheid!

GIF’s zijn een vernieuwende manier om je naamsbekendheid te vergroten!

GIFs laten maken door CaJa-fsm

Weet je zelf niet hoe je GIFs moet maken? Laat het aan ons over. Wil je GIFS  van je producten of van jezelf of het hele team. Alles kan! Na opmaak zorgen wij ervoor dat ze online komen zodat jij ze altijd kunt gebruiken.