Website

 

Social Media

 

Studio

 

Advies

 

Ontwerp

 

Projecten

 

Acquisitie

 

GIFs

Heb je wel eens gedacht aan custom made GIFs? Bij iedere post op Instagram in de Story’s zie je leuke berichten aangevuld met een GIF. Je ziet ze ook op Facebook, Snapschat! Voor ieder bedrijf is dit niet alleen leuk en vermakelijk maar het vergroot het bereik en naamsbekendheid!

Eigen branded GIFs

GIFs kunnen overal en door iedereen toegevoegd worden. Door je eigen branded GIFs in te zetten in je eigen stories en verhalen kun je producten uitlichten maar ook jezelf laten zien aan je volgers. Het is een vernieuwende manier om te werken aan het vergroten van je naamsbekendheid!

GIF’s

Wil je ook een waardevolle aanvulling op jouw branding? Dan is GIF’s maken een goed idee! Op deze manier maak je Instagram Stories nog aantrekkelijker voor je volgers. Voorbeelden GIF’s zijn:

  • Je eigen ‘veeg omhoog’-GIF
  • Winkel nu
  • Nieuwe post
  • Tip!
  • Klappen
  • Zwaaien

en meer van dat soort opties. Maar je kunt ook voor kiezen voor GIF’s om je producten aan te prijzen. Wij werken met een green screen en hebben volop ideeën en suggesties. Wij denken graag met je mee!

Hoe het werkt

Vertel ons wat je wilt, en je krijgt van ons reactie met een offerte. Wij maken minimaal 5 GIFs voor je en maken een account klaar op ‘Giphy’. Wij regelen dat ze daar worden ge-upload en met zoekwoorden naar keuze. Met deze zoekwoorden kun jij ze altijd vinden! Giphy staat alleen GIFs van uw eigen merk toe bij een brand account. Heb je vragen? Neem contact op met ons.