Website

 

Social Media

 

Studio

 

Advies

 

Ontwerp

 

Projecten

 

Acquisitie

Fotosquad.nl is het Platform voor hobbyfotografen in Nederland.

Op fotosquad.nl vind je foto’s van hobbyfotografen uit heel Nederland! Ben je opzoek naar een hobbyfotograaf voor een fotoshoot, dan ben je op fotosquad.nl op het juiste adres.

Direct naar Fotosquad.nl

Fotosquad.nl

Fotosquad.nl is een exclusief platform voor hobbyfotografen die het bijhouden van een website een ‘gedoe’ vinden. Hobbyfotografen blijven liever met hun hobby fotograferen bezig dan ook nog een website bij te houden. foto’s worden op sociale media kanalen gedeeld maar nog leuker is om dit op een platform te plaatsen! Fotosquad is er om de bekendheid te vergroten voor deze hobbyfotografen. Foto’s worden per categorie weer gegeven maar ook per fotograaf.

Bezoekers kunnen portfolio’s bekijken en ook direct contact op nemen met de fotograaf als er interesse is in een foto of fotoshoot.

Fotografen uit heel Nederland kunnen zich aanmelden en makkelijk hun portfolio aanmaken en foto’s uploaden. Bezoekers kunnen per provincie zoeken naar een fotograaf of ‘gewoon’ per categorie naar de mooiste foto’s kijken van fotografen uit heel Nederland.

Lid worden van Fotosquad.nl

Deel ook je foto’s op Fotosquad.nl voor 4,95 per maand of jaarlijks 50.-*
*maximaal 500 foto’s uploaden (JPEG) en blogs plaatsen.

Je ontvangt een eigen ‘portfolio’ pagina waar je jezelf kunt presenteren en ook foto’s kunt uploaden. Een button naar je bijvoorbeeld je website en je sociale media kanalen kan toegevoegd worden. Alle foto’s verschijnen random op de website op de pagina foto’s.

Foto’s aan te leveren in JPEG bestanden in de formaten;

-1080 x 1080 pixels (1:1 vierkant)
-1080 x 608 pixels (1.91:1 liggend)
-1080 x 1350 pixels (4:5 staand)
Betalingen is per jaarlijks of per maand middels automatische incasso. (zie algemene voorwaarden)

Aanmelden en/of meer informatie via -> info@caja-fsm.nl

Online websites

CaJa-fsm ontwikkeld op succesvolle wijze online platformen in verschillende categorieën zoals voor de culturele sector www.theatersinnederland.nl en www.wattedoenvandaag.nl, Zorginjeregio, Bouwen en Wonen in de Regio en www.golfinderegio.nl voor een groot en breed publiek.

CaJa-fsm werkt op unieke wijze en is daardoor zeer sterk om de juiste ranking in Google te behalen en te behouden. Nog belangrijker is goed vindbaar blijven in de zoekmachines met juiste teksten. Deze dagelijkse online klus is voor CaJa-fsm.