Website

 

Social Media

 

Studio

 

Advies

 

Ontwerp

 

Projecten

 

Acquisitie

Besteed je acquisitie uit!

Het is niet de meest geliefde klus en vooral tijdrovend! Je verstuurd een mailing en deze moet opgevolgd worden. Komt het er niet van, of wacht je liever af? Zonde! Je benaderd wel potentiële klanten maar zo komen er geen sales! Besteed dit uit aan CaJa-fsm. Onze professionals weten precies hoe het werkt!

Jij bent goed in de core business van je bedrijf, wij in acquisitie!

Acquisitie uitbesteden

Acquisitie is een vak apart maar voor ieder bedrijf nodig! In de praktijk blijkt dat het er al snel bij blijft. Het zeer tijdrovend zeker als u het allemaal zelf wilt doen. CaJa-fsm heeft daar ruimschoots ervaring in! Onze gedreven accountmanagers zijn gespecialiseerd in het leggen van de contacten, het wekken van interesse, tot het plannen van een afspraak of het maken van een sale.

Onze accountmanagers passen zich zeer makkelijk naar elke situatie en doelgroep aan, en komen over alsof ze bij jouw op de werkvloer staan. Ze benaderen de klanten zoals jij het ook zou doen!

Voordelen van acquisitie uitbesteden

Sales gaan in een stroomversnelling als je die laat doen door onze accountmanagers. De voordelen van uitbesteden zijn onder andere;

  • Meer nieuwe klanten realiseren
  • Sales in stroomversnelling
  • Behaal het maximale rendement

Bij CaJa-fsm snappen we heel goed dat de benadering van prospects / toekomstige klanten belangrijk is. Wij doen niet zomaar wat.
We maken een afspraak en nemen alles goed door. De basis ligt nou eenmaal bij een goede voorbereiding. CaJa-fsm heeft ruime ervaring in het opzetten en uitvoeren van acquisitie B2B. Wij weten op welke manier we juist communiceren naar uw  klanten!

Door onze werkwijze, aanpak en methodes weten wij zeker dat de sales en aanvragen voor jouw bedrijf naar een hoger level stijgen.

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in alle branches!

Het draait in alle verkopen om herkenning en vertrouwen. Wij hebben de essentiële elementen in huis om sales toe te passen voor ieder bedrijf!

Heb je de sales kracht niet in huis om zelf acquisitie te doen?

Neem snel contact op met ons!